Vremea întreruptă de actualizarea Windows 10

Microsoft a lansat Windows 10 în vara anului trecut. Imediat după lansare, compania cu sediul în Redmond a început procesul de informare a utilizatorilor eligibili cu privire la noua actualizare a sistemului de operare Windows. Problema este că informarea devine agasantă de-a dreptul după o vreme, ocupând mai bine de 30% din ecran atunci când informează utilizatorul. Fiindcă extrem de multe persoane s-au declarat pur și simplu mulțumite cu vechiul sistem de operare, o echipă de dezvoltatori a ajuns să creeze un plugin care blochează serviciul de actualizare la Windows 10.

Un episod amuzant s-a întamplat in timpul unui buletin meteo televizat. Planșa care afișa condițiile meteo a fost acaparată de nota informativă de la Microsoft.

Vezi video-ul amuzant mai jos:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *