Vezi cum arată prima bicicletă zburătoare din lume

Bicicleta-zburatoare

Colin Furze, senzația de pe YouTube, revine în atenția publicului cu un nou proiect trăsnit.

Inventatorul îndrăgit de milioane de persoane a prezentat recent pe YouTube noul său proiect de suflet: hoverbike sau bicicleta zburătoare.

Colin Furze a ajuns în atenția internetului după ce a prezentat o serie de proiecte trăznite: prima bicicletă cu reacție, arme letale asemănătoare cu cele ale personajului principal din jocul Assassin’s Creed și chiar un costum Iron Man.

Colin Furze

Creată la cerința fanilor, bicicleta zburătoare a fost realizată în parteneriat cu producătorul de autovehicule american, Ford, care a furnizat o serie de componente necesare pentru realizarea proiectului. Bicicleta nu are șa sau elemente de siguranță, iar în loc de roțile tradiționale sunt poziționate două propulsoare.

Chiar dacă bicicleta nu s-a ridicat de la sol la o înălțime considerabilă, primii pași au fost făcuți.

“Durata proiectului a fost de trei luni, însă cel mai mult am așteptat pentru livrarea componentelor” a declarat tânărul inventator.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *