Noul album Lemonade semnat de artista internațională Beyonce va fi disponibil exclusiv pe platforma Tidal

beyonce-lemonade

Tidal este o platformă online ce pune la dispoziția utilizatorilor o gamă largă de conținut media, în special piese audio, dar și conținut video pe baza unei subscripții anuale.

Echipa de la Tidal a dat o nouă lovitură pe piața muzicală. După ce rapper-ul Kanye West a semnat o colaborare cu serviciu de streaming online, oferindu-și albumul exclusiv pe platforma deținută de prietenul Jay-Z, conform ultimelor zvonuri și artista internațională Beyonce va proceda la fel.

Lemonade, cel mai nou album semnat de megastarul Beyonce va fi disponibil doar pe platforma online Tidal. Fanii vor avea opțiunea de a achiziționa albumul prin intermediul unor aplicații terțe, însă acesta nu va fi disponibil pentru live streaming pe nici una dintre platformele rivale – Apple Music sau Spotify.

Având în vedere că Beyonce este partenera de viață a lui Jay-Z nu este surprinzătoare decizia pe care artista împreună cu staff-ul ei au luat-o. Nu trebuie uitat faptul că în urmă cu trei ani artista a lansat un album ce îi poartă numele exclusiv pe platforma iTunes, deținută de Apple.

Rămâne însă de văzut dacă decizia artistei de a-și pune la dispoziție noul album pe o singură platformă va fi câștigătoare sau nu.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *