Monster NTUNES sunt căștile pe care trebuie să le ai la birou

Monster_N-tunes_Hero

Majoritatea dintre noi ne dorim o pereche de căști care să satisfacă cel puțin două cerințe: sunet clar cu bass relevant și un preț nu tocmai astronomic. Astăzi am să vă prezint căștile NTUNES, care m-au impresionat datorită design-ului plăcut și calității audio remarcabile. Atenție! În review-ul de mai jos recomand un produs bazat pe propria experiență de utilizare. 

Recent, mi-a ajuns la birou perechea de căști produsă de Monster – NTUNE. Ambalate corespunzător, într-o cutie de carton voluminoasă, dar elegantă în același timp, își fac timid prezența căștile protejate de un săculeț moale. În cutie mai găsești manualul de utilizare, sticker-e, cablul jack și o lavetă pe care trebuie să o folosești pentru a menține căștile curate.

Calitatea construcției, culoarea potrivită (portocaliu în cazul meu), elasticitatea remarcabilă și calitatea sunetului recomandă căștile ca o alternativă demnă de luat în considerare față de cele oferite de competitorii principali în categoria de preț.

Monster_N-tunes_carryCase

După o primă inspecție vizuală, nerăbdător fiind, am conectat cablul jack de la căști la amplificatorul FiiO și m-am lăsat purtat de acordurile muzicale ale noului album Coldplay. Buretele moale, plăcut la atingere acoperă perfect urechea, antifonând foarte bine zgomotul de fundal, oferind în același timp o senzație foarte plăcută, mai ales dacă folosești căștile pentru o perioadă îndelungată. Până în prezent, majoritatea căștilor pe care le-am folosit deveneau deranjante după 4-5 ore de utilizare continuă, din cauza presiunii prea mari exercitate de burete asupra urechii. Mi-a plăcut faptul că aceste căști îți oferă posibilitatea de a conecta cablul jack atât pe partea dreaptă cât și pe partea stângă, evitând ulterioare probleme de “management” al cablului spre sursa audio.

Monster_N-tunes_EarcupConnect

Calitatea audio redată de căștile NTUNES nu s-a lăsat așteptată. Majoritatea utilizatorilor își doresc un bass puternic, alături de medii și înalte bine conturate, iar NTUNES îți vor livra exact experiența audio pe care o aștepți: plăcută și relaxantă. Chiar dacă aceste căști nu vor satisface un audiofil înrăit, cu siguranță că își fac treaba pentru noi, restul utilizatorilor obișnuiți, care de cele mai multe ori nici măcar nu ne obosim să redăm conținut media în format .FLAC. Deci, pentru utilizarea obișnuită la birou, acasă etc., căștile sunt mai mult decât potrivite.

Per total, căștile NTUNES mi-au lăsat o impresie foarte bună, iar prețul la care sunt comercializate (249 RON) le propulsează în topul preferințelor personale în categoria lor de preț.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *