Cel mai tare live de pe Facebook. Doi reporteri distrug un pepene verde cu ajutorul unor elastice

eperiment-pepene-verde

Timp de 30 de minute Facebook-ul a înregistrat un nou record pentru serviciul LIVE video. Peste 800.000 de persoane au urmărit în direct doi jurnaliști care au realizat un experiment inedit: au vrut să vadă de câte elastice este nevoie care să exercite forța necesară pentru a genera explozia unui pepene verde.

După mai bine de 40 de minute, încărcată de elastice, bucata de pepene a cedat, spre extazul celor prezenți la experiment, dar şi a telespectatorilor care urmăreau online evenimentul. Video-ul a devenit viral foarte rapid, strângând în mai puțin de o zi de la încărcarea pe platforma socială peste 3.2 milioane de vizualizări.

Pentru Facebook, momentul LIVE a fost unul de total succes, încununând munca depusă de rețeaua socială care a riscat, oferind utilizatorilor posibilitatea de a transmite în direct diferite momente. Însă, succesul a fost forțat oarecum de Facebook, care a modificat puțin algoritmul ce afișează utilizatorilor conținutul media pe peretele virtual al profilului, propulsând în vârful listei experimentul LIVE către toți utilizatorii care erau conectați în acel moment la rețeaua socială.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu au urmărit în direct cu mare emoție şi entuziasm în același timp momentul în care a explodat bucata de pepene, aveţi mai jos o înregistrare cu momentul antologic:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

2 Responses

  1. Bogdan says:

    Nimic extraordinar. Slow Mo Guys au facut chestia asta acum 3 ani si au postat-o pe YT. Probabil jurnalistii au vazut si si-au zis sa reinventeze roata live pe FB 🙂 Dovada ca lucrurile reciclate de altii pot crea senzatie si ca oamenii pot fi pacaliti usor cu chestii “inedite” dar vechi.

    • Ionut Sandu says:

      Salut, tocmai faza ca au fost plătiți de Facebook sa facă acest live de si au creat atata valva, fiind urmăriți de foarte multi utilizatori mi sa părut interesant. Cat despre faptu ca au explodat un pepene, care a mai fost explodat de alții înainte, ce sa zic.. Nimic nou sub acest soare?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *