Tinder lansează o opțiune nouă controversată: întâlnirile în grup

Tinder-grupui (1)

Populara aplicație Tinder introduce o nouă caracteristică: posibilitatea ca utilizatorii să partajeze simultan conversații cu mai multe persoane in cadrul aceluiași grup. Mai exact, utilizatorii sunt încurajați să creeze grupuri unde pot adăuga “potrivirile” virtuale, invitând mai multe persoane la o eventuală întâlnire.

Noua caracteristică este testată în prezent doar de un număr mic de persoane din Australia, însă compania a anunțat într-o postare pe blogul oficial faptul că își dorește ca opțiunea să fie disponibilă în curând pentru toți utilizatorii.

Cum funcționează?

Utilizatorul vizualizează grupurile publice, având opțiunea de a simpatiza sau nu cu acestea, prin simpla glisare a degetului în partea stângă sau dreaptă. Dacă utilizatorul alege să își exprime sentimentele pozitive vis a vis de un anumit grup, iar feedback-ul este reciproc, acesta este adăugat automat în cadrul grupului, luând parte la chat. Grupul poate să indice care sunt planurile membrilor în seara respectivă, oferind o idee despre intențiile utilizatorilor. Grupul însă va expira automat după 48 de ore, eliminând toți utilizatorii conectați.

Tinder-grupui (2)

Noua actualizare introdusă de Tinder arată clar planurile companiei, care își dorește ca utilizatorii să petreacă și mai mult timp socializând între ei.

“Grupurile vor oferi utilizatorilor șansa de a-și petrece seara în compania altor persoane, cu care oricum s-au apreciat în prealabil” susține compania. „O nouă aventură îi va aștepta pe utilizatorii pregătiți să cunoască alte persoane noi” au mai adăugat reprezentanții Tinder.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *