Ai văzut noul intro Game of Thrones în 360?

Fanii celebrului serial de televiziune produs de HBO au primit cu mare entuziasm ultimul teaser care prezintă sezonul cu numărul șase al celui mai piratat serial din istoria internetului.

Pe data de 26 aprilie va fi lansat primul episod din ultimul sezon, ce prefigurează continuarea poveștii pline de emoție și acțiune a celor șapte familii reprezentative. Efectele speciale de proporții biblice și personajele noi, alături de restul personajelor semnificative ce vor să cucerească Tronul de Fier, vor alcătui povestea unui sezon ce promite a fi memorabil.

Recent, HBO a încărcat un videoclip ce le permite fanilor să pătrundă în misterioasa lume a celor șapte regate. Intro-ul de la începutul fiecărui episod, ce prezintă poziționarea celor șapte regate și a restul locațiilor strategice este realizat într-un mare stil, cu mașinării mecanice care oferă privitorului o experiență oarecum tridimensională. Însă de cele mai multe ori secvențele trec atât de rapid încât telespectatorul nu ajunge să se familiarizeze prea bine cu teritoriile importante de pe hartă. Ei bine, mulțumită noului format 360, noul Intro poate fi explorat și mai în detaliu, experiența fiind asemănătoare cu ceea ce oferă realitatea augmentată.

Urmărește mai jos noul intro Games of Thrones:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *