Băiatul ăsta a parcurs pe jos peste 500.000 de km pentru a fotografia terenul din Thailanda

streetview

Timp de doi ani gigantul din Mountain View a angajat diverse persoane care au avut ca obiectiv cartografierea şi fotografierea terenului greu accesibil din diferite colţuri ale lumii.

Aşa că acolo unde nu au putut ajunge vehiculele motorizate a fost nevoie de persoane care au fost dispuse să ia la pas terenul greu accesibil, înregistrând peisajul înconjurător cu ajutorul unor camere care capturează imagini la 360 de grade.

Recent Google a încărcat în aplicația Street View 150 de locuri noi din minunata ţară a Thailandei, inclusiv din parcul istoric Sukhotai şi legendarul templu antic Azutthaya.Phanom_Rung_Historical_Park

Pentru a înregistra peisajele memorabile din țara celor o sută de zâmbete, triatlonistul Panupong Luangsa a parcurs pe jos nu mai puțin de 500.000 de kilometri printr-un teren deloc prietenos.

“Doar pentru a cartografia plantația de ceai, Panupong a trebuit să înlocuiască patru perechi de pantofi” a declarat un reprezentant Google. “Rucsacul care susține echipamentul de înregistrare cântărește nu mai puţin de 18 km, făcând deplasarea pe teren accidentat şi mai anevoioasă” a mai completat acesta.

Mai jos aveți câteva fotografii cu locurile pe care tânărul s-a aventurat să le înregistreze:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *