Inevitabil! A apărut primul selfie-stick zburător!

File3

Nu există limite pentru pasionații de selfie-uri! Recent, compania australiană de tehnologie IoT Group a prezentat primul selfie-stick zburător – ROAM-e.

Potrivit CEO-ului, Ian Duffell, viziunea companiei este de a produce un selfie-stick pe “steroizi”.

“Problema selfie-stick-ului este înălțimea relativ redusă de la care se pot realiza fotografii bune. Însă pentru o captură cu adevărat memorabilă, utilizatorul nu trebuie condiționat de acest impediment, astfel am decis să dezvoltăm un selfie-stick zburător”File4

După ce se realizează conexiunea între smartphone și selfie-stick, cele două motoare ale aparatului zburător, care manevrează camera de fotografiat, pot fi programate, astfel încât detecția facială să se realizeze automat, chiar și de la o înălțime de 25 de metri.

File2

Compania dorește astfel să se delimiteze de dronele tradiționale.

“Știm că dronele fac în mare parte același lucru, însă nu sunt portabile, iar de cele mai multe ori transportul acestora este anevoios, nu tocmai comod. Produsul nostru modular este ușor de transportat și rapid de instalat. În câteva secunde poți realiza capturi memorabile cu tine și peisajul Înconjurător” se arată pe site-ul oficial la secțiunea descriere a produsului.

File1

Doritorii pot pre-comanda gadget-ul online direct de pe site-ul oficial, pentru suma de 267 dolari.

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *