R8 Spyder este cea mai puternică decapotabilă de la Audi

r8v10-spyder (1)

La Salonul Auto de la New York (SUA), producătorul german Audi a prezentat publicului larg noua super decapotabilă R8 Spyder.

Pentru cei care nu ştiu, Spyder este “codul” germanilor pentru decapotabila ce se diferențiază fața de vechiul model R8 Cupe prin plafonul Soft Top, ce poate fi acționat de șofer în doar 20 secunde la viteze de sub 70 km/h.r8v10-spyder (10)

Supercar-ul este echipat cu un propulsor uriaș – V10 de 5.2 litri, ce dezvoltă nu mai puţin de 540 cai putere. R8 Spyder atinge suta de kilometri în 3.6 secunde, fiind limitat electronic la 318 km/h. Design-ul superb alături de tehnologia germană demonstrează încă o dată rafinamentul celor de la Audi atunci când vine vorba de un autoturism premium.

“Având un răspuns incredibil al accelerației, sunet imbatabil şi un motor de 5.2 litri FSI, noul Audi R8 Spyder oferă o emoție de neuitat” a declarat Stefan Knirsch, membrul al consiliului de administrație. “Comparativ cu modelul R8 Coupe, R8 Spyder oferă o performanţă şi experienţă mai intensă” a mai adăugat acesta.

Mai jos aveţi o galerie foto cu decapotabila Audi R8 Spyder:

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *