Află cum poți să personalizezi vibrațiile iPhone-ului atunci când te sună cineva

iphone6s_rose_gold

În cazul în care nu știați deja, Apple oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza vibrațiile smartphone-ului atunci când sunt apelați de cunoscuți.

Poate te-ai săturat de același tipar monoton prestabilit pe telefon și îți dorești să personalizezi vibrațiile device-ului pentru numerele favorite. Astfel, vei ști fără să mai privești ecranul smartphone-ului cine te caută. Modificând câteva setări, poți particulariza vibrațiile terminalului, anticipând din timp dacă te sună o persoană cunoscută chiar și în cazul în care ți-ai uitat device-ul în cealaltă cameră.

Pași personalizare vibrație iPhone

În primul rând trebuie accesată aplicația Phone, iar apoi selectat contactul căruia dorești să îi asignezi o vibrație specifică. Odată selectat contactul, se acționează opțiunea de Editare, amplasată în partea dreaptă-sus. Apoi se selectează opțiunea Vibrație, amplasată chiar sub opțiunea Ringtone. După accesarea meniului Vibrație, se alege opțiunea creează un șablon nou. Se creează un tipar nou, acționând suprafața centrală cu degetul, formând astfel un șablon personalizat. La final se selectează opțiunea Salvare. Gata! În 30 de secunde ai creat un șablon personalizat pentru un contact, astfel dacă telefonul va fi poziționat în buzunar sau pe masă, vei ști cine te contactează fără să mai privești ecranul.

sursa: Mashable

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *