Vezi cum arată ultima serie de concepte a producătorului legendar de autovehicule off-road Jeep

Jeep-2016-concept (8)

Jeep, cea mai veche marcă de vehicule off-road prezintă o serie de concepte senzaționale.

Ca în fiecare an în preajma evenimentului Safari in Moab, care adună pasionații de Jeep-uri din întreaga lume laolaltă, compania americană deținută de Chrysler prezintă publicului larg cele mai îndrăznețe concepte dedicate off-road-ului.

Anul acesta fanii Jeep au primit cu mult entuziasm noua serie de concepte, cireașa de pe tort fiind modelul Wrangler care a fost echipat cu un propulsor V8 ce dezvoltă nu mai puțin de 707 cai putere. Jeep și-a pus decisiv amprenta asupra SUV-ului dedicat terenurilor accidentate, modificând camioneta atât la partea exterioară (roți supradimensionate de 17 inch și plafon scurtat), cât și la partea “interioară”, adăugând un propulsor V8 (Hellcat) de 6.2 litri. Iar pentru a fi siguri că autovehiculul nu va trece neobservat, Jeep a vopsit în verde crud caroseria și inelarele jantelor.

Jeep-2016-concept (1)
Jeep nu s-a limitat doar la un singur model: Renegade, legendara camionetă 4×4 a fost de asemenea modificată, oferind impresia că este pregătită să facă față chiar și celor mai ostile condiții de drum.

Jeep-2016-concept (6)

Nici camioneta folosită de trupele americane în teatrele din timpul celui de al doilea război mondial nu a fost uitată, Crew Chief 715 oferind nostalgia de altădată, însă în același timp senzația de robustețe și siguranță.

Jeep® Shortcut Concept

Mai jos aveți o galerie foto cu superbele modele marca Jeep:

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *