Ai încercat noile stickere din aplicația Hărți de la Google?

Google-stickere-harti

Ultima actualizare distribuită de Google pentru aplicația Hărți le permite utilizatorilor să asocieze cele mai frecventate locuri cu stickere animate. Zonele de interes general frecventate de utilizator (casa, locul de muncă, sala de fitness sau localul favorit) pot fi marcate pe harta virtuală cu un sticker animat, în detrimentul tradiționalei pictograme circulare roșii. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta una dintre cele 24 de animații, plasând-o în perimetrul zonei dorite de pe harta virtuală. Odată ce zona de pe hartă a fost marcată cu sticker-ul dorit, aceasta va rămâne salvat până la o ulterioară modificare. Pentru a avea acces la setul de stickere, utilizatorul este condiționat de accesarea sau înregistrarea unui cont Google.

Google salvează istoricul de navigare al utilizatorului, oferindu-i după un anumit timp soluții și variante ajutătoare atunci când călătorește. Astfel, în funcție de tiparul fiecărui utilizator, aplicația Hărți oferă alternative către cel mai scurt (sau puțin aglomerat) drum de întoarcere spre casă de la serviciu, de exemplu.

product-android_stickers_howto_v1_r3.0

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *