Vezi cât de înfricoşător arată o fabrică de păpuşi din Anglia anului 1931

Abundant Dolls

Poate vinovat pentru titlul afişat mai sus este Hollywood-ul cu ale sale filme horror care ne umplu imaginaţia cu cele mai înfricoşătoare lucruri.

Totuşi, urmăriţi mai jos o galerie foto excepţională care ne prezintă interiorul unei fabrici de păpuşi din Anglia.

Pentru ca păpuşa să prindă contur, în prima etapă era injectată o substanţă plastică lichidă în matriţe de fier, rezultând astfel componentele principale (cap, trunchi şi membre). În următoarea etapă, componentele erau tratate cu diverse substanţe, devenind mult mai flexibile. Fiecare cap era pictat manual de unul dintre muncitori, în timp ce în altă parte se pregăteau ochii, sprâncenele şi părul păpuşii. În etapa finală, jucăria era asamblată, fiind pregătită pentru livrare.

Aleator, o echipă de ingineri selectau diverse modele pe care le supuneau unor teste dure pentru a le verifica rezistenţa.

 

 

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *