Samsung Galaxy S7 are o baterie monstru!

Samsung-Galaxy-S7

Anul trecut, Samsung a hotărât să nu acorde o importanță ridicată acumulatorului vârfului de gamă -Galaxy S6, design-ul inovator având prioritate totală. Decizia a fost extrem de criticată de utilizatorii care au remarcat faptul că acumulatorul device-urilor Galaxy S6 nu oferă o autonomie mai mare de o zi.

Însă, conform ultimelor zvonuri, următorul device din seria Galaxy (S7) are integrată o baterie substanțial mărită. Site-ul de profil 9to5Ggoogle notează că smartphone-ul Galaxy S7 Edge va avea o baterie de 3600 de miliamperi. Diferență de 1000 de miliamperi față de bateria prezentă în device-ul Galaxy S6 Edge este uriașă. Acumulatorul terminalului Galaxy S7  este mai mare chiar și față de bateria device-ului Nexus 6P, care are 3450 miliamperi. Însă un acumulator mai mare nu înseamnă întotdeauna o autonomie radical îmbunătățită. Totuși, dacă zvonurile se adeveresc, Samsung a făcut clar pași în direcția bună.

Gigantul sud–coreean își va prezenta cel mai nou vârf de gamă la finalul acestei luni în cadrul evenimentului de la Barcelona (Mobile World Congres).

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *