G5 – Primul teaser oficial cu următorul vârf de gamă de la LG

LG_G5

Următorul vârf de gamă (G5) din portofoliul celor de la LG se va diferenția clar față de modelele anterioare, având design-ul complet schimbat. Conform primului teaser oficial lansat de compania coreeană, smartphone-ul ar avea inclusă o caracteristică interesantă: display-ul rămâne deschis tot timpul, afișând informații despre oră, dată, vreme plus diverse notificări legate de emailuri, apeluri și calendar.

Chiar dacă caracteristica nu este nouă pe piață (Motorola lansând în 2013 device-ul Moto X  cu o caracteristică asemănătoare) este evident faptul că echipa de ingineri de la LG a implementat o nouă tehnologie în următorul vârf de gamă.

giphy.0

LG nu a oferit mai multe informații despre noua caracteristică (mai ales dacă bateria terminalului va fi influențată negativ), însă site-ul AndroidAuthority precizează că terminalul ar fi echipat cu un display de 5.6 inch Super AMOLED. Conform aceleiași surse, LG G5 ar avea puterea de procesare asigurată de un cip cu patru nuclee oferit de Snapdragon (820), alături de 3 GB memorie RAM. Altă caracteristică interesantă ar fi cele două camere principale de fotografiat/filmat amplasate în partea din spate.

LG își va prezenta oficial peste o săptămână următorul flagship în cadrul evenimentului de la Barcelona (world mobile Congres)

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *