Cele mai bune site-uri și aplicații de Valentine’s Day

14-februarie

Cele mai bune aplicații  și site-uri de Valentine’s Day

Indiferent dacă ești singur, într-o relație sau doar celebrezi dragostea, ți-am pregătit o listă cu cele mai utile site-uri și aplicații de Valentines Day.

Site – Top 10 restaurante în Cluj

Se zice că dragostea trece prin stomac… așa că fără prea multă introducere îți propun să arunci o privire pe lista alcătuită de Adriana. Nu uita să rezervi din timp un loc!

 

Aplicația Couple

Dacă ești într-o relație, ar fi bine ca în ziua cu pricina să renunți la rețelele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter, etc). Poți să îți instalezi aplicația Couple și nu vei fi dezamăgit. Couple le permite utilizatorilor să își partajeze pozele, să creeze calendare personalizate (unde poți seta toate momentele importante din cuplu: prima întâlnire, prima pățanie împreună etc.).

Aplicația 30 Day Relationship Challenge

30 Day Relationship Challenge este o aplicație destinată cuplurilor care au smartphone-uri cu sistem de operare Android. Aplicația le propune protagoniștilor să facă ceva frumos unul pentru celălalt timp de 30 de zile. Scopul aplicației este ca pe parcursul celor  30 de zile relația cuplului să se consolideze.

Aplicația Red stamp

Dacă vrei să trimiți  persoanelor dragi ție lucruri personalizate (felicitări, note, anunțuri etc.) în spiritul Valentine’s Day și ai iPhone, Red Stamp reprezintă soluția perfectă.

Aplicația Love Poems

Dacă ești sătul de Eminescu, dar totuși simți nevoia să îi trimiți perechii tale o poezie de dragoste,  încercă aplicația Love Poems (pentru Android).

Aplicația Date Escape

Ești la mult așteptata întâlnire, însă îți dai seama că nu există nici o șansă de a merge mai departe cu persoana aflată în fața ta. Te simți prost fiindcă nu vrei să îi spui asta în față, dar vrei să scapi cât mai rapid de momentul penibil și să pleci, însă nu ai pe nimeni care să te ajute. Cu ajutorul acestei aplicații poți programa un apel fals care să îți creeze portița de ieșire, motivând că ai o treabă urgentă.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *