VIDEO Super promo la Australia’s Got Talent

Românii_au_talent_logo

Proiectul-franciză Got Talent prezent în peste 58 de țări este un program de televiziune de tip concurs (reality television), dezvoltat de compania britanică Simco Limited. Din aprilie 2014 este înregistrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes show de tip reality TV. La noi în România, emisiunea ce îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment, primul episod fiind urmărit de peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară.

Recent, pe platforma YouTube a fost încărcat promo-ul pentru show-ul Australia’s Got Talent 2016. Expresia unuia dintre spectatorii din sală prezent la spectacol este absolut fenomenală. Unul dintre internauți îl aseamănă cu celebrul pinguin Skipper din seria Madagascar.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *