One X9 – Primele imagini cu noul smartphone pregătit de HTC

HTC One X9 (1)

Au apărut primele imagini cu următorul smartphone (One X9) pe care taiwanezii de la HTC se pregătesc să îl lanseze cu ocazia evenimentului special de la Barcelona din 2016.  

În linii mari design-ul device-ului se aseamănă cu actualul vârf de gamă One A9 (marginile rotunjite rămân, camera principală este mutată în partea stângă). Terminalul are o carcasă frumos finisată din metal, difuzoare stereo în partea din față, iar butoanele pentru volum și power off, alături de slotul pentru cele două cartele SIM sunt amplasate pe marginea dreaptă.

HTC-One-X9-11

Stânga One X9 Dreapta One A9

Din cauza dimensiunilor generoase ale display-ului de 5.5 inch (1080p), terminalul este plasat mai degrabă în categoria phablet-urilor. Camera principală de 13 megapixeli folosește același senzor stabilizator al imaginii (OIS), regăsit în prezent la HTC One A9. Camera frontală de 4 megapixeli folosește senzorul UltraPixel, îmbunătățind considerabil calitatea selfie-urilor. Puterea de procesare a terminalului este asigurată de un cip MediaTek OctaCore alături de 2 sau 3 GB memorie RAM.

Utilizatorii se vor bucura de o experiență și mai plăcută de navigare pe internet, deoarece terminalul înglobează tehnologia 4G (cu viteze de download de până la 150 Mbs).

HTC One X9 rulează cel mai nou sistem de operare de la Android (Marshmallow 6.0), însă cu interfață personalizată (Sense). Bateria de 3000 miliamperi va oferi device-ului o autonomie de până la 2 zile de funcționare.

Deocamdată nu se cunosc detalii privitoare la prețul de achiziție, însă zvonurile arată că acesta nu va diferi cu mult față de prețul “fratelui” mai mare (HTC A9).

Mai jos aveți o galerie cu HTC One X9

Sursa imaginii aici

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *