One X9 este cel mai nou smartphone marca HTC

HTC-One-X9

Compania taiwaneză a prezentat oficial cel mai nou smartphone din portofoliu: HTC One X9

Carcasa spate a terminalului de 5.5 inch este foarte frumos finisată, astfel încât utilizatorul să aibă parte de o experiență cu adevărat premium. HTC spune că pentru construcția carcasei este nevoie de peste 50 de etape care însumează nu mai puțin de 300 ore de lucru.  Colțurile elegant rotunjite ce încadrează display-ul generos, subliniază atenția celor de la HTC la detalii.

HTC-One-X9-02

În partea frontală a device-ului se regăsesc binecunoscutele difuzoare stereo BoomSound, camera secundară, senzorul de proximitate și butoanele interactive.

Caracteristici tehnice:

Datorită unei noi tehnologii, HTC reușește să integreze în smartphone-ul X9 cel mai subțire display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD (1080p).  Un cip cu opt nuclee oferit de MediaTek asigură puterea de procesare a device-ului alături de 3 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare a terminalului este de 32 GB, dar utilizatorul poate opta pentru un card suplimentar microSD. Bateria de 3000 miliamperi ar trebui să asigure o autonomie de o zi și jumătate. Camera principală de 13 megapixeli capabilă să înregistreze la cele mai înalte standarde (4k), este echipată cu un senzor ce detectează chipul uman în 0,125 milisecunde și balansează mai corect culorile, elimină zgomotele și trepidațiile.

HTC-One-X9-04

Device-ul va rula cel mai nou sistem de operare (Android Marshmallow) produs Google și va fi comercializat începând cu luna ianuarie a anului 2016.

HTC-One-X9-01

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *