O dronă era să accidenteze grav un sportiv la Cupa Mondială de schi alpin

schi-alpin

După evenimentul din primăvară, în care o dronă a oprit temporar partida de tenis disputată de românca Monica Niculescu și italianca Flavia Pennetta, un nou incident asemănător s-a petrecut în cadrul slalomului nocturn de la Madonna di Campiglio (Italia).

Schiorul Marcel Hirscher, în vârstă de 26 de ani, se poate considera norocos după evenimentul nefericit petrecut în timpul unei probe desfășurate în cadrul Cupei Mondiale de schi alpin. O dronă care aparținea echipei de transmisie s-a prăbușit violent în imediata apropiere a sportivului, dezintegrându-se complet din cauza impactului.

Este incredibil! Sper ca aceste lucruri să nu se mai întâmple niciodată. Puteam să fiu accidentat serios.

Medaliat la jocurile Olimpice de Iarnă, Marcel Hirscher a câștigat patru probe în cadrul Cupei Mondiale de schi alpin, însă în etapa slalomului nocturn de la Madonna di Campiglio a terminat la o secundă și jumătate în urma tânărului Henrik Kristoffersen (21 de ani), care și-a trecut în palmares cea de-a șasea victorie în cadrul actualei Cupe Mondiale de schi alpin.

Vezi imaginile cu accidentul dronei mai jos:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *