Pisoiul ăsta aproape că explodează de bucurie când își revede stăpânul

Untitled2

Poate unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume este ca atunci când te întorci acasă, cineva cunoscut să te aștepte în pragul ușii plin de bucurie și cu brațele deschise. În acele momente emoționante realizezi că cel puțin o persoană ți-a dus dorul și se bucură să te revadă. Cu atât mai inedit și emoționant va fi acel moment dacă gestul vine din partea necuvântătoarelor.

Recent, un utilizator a încărcat pe platforma imgur un clip amuzant, în care un pui de pisică își exprimă bucuria la întoarcerea stăpânului acasă. Deși câinii sunt cei care au reputația de a fi cele mai expresive animale atunci când își revăd stăpânii, se pare că acest pui de pisică face excepție de la regulă.

După cum se poate observa și în videoclipul de mai jos, la câteva secunde după ce puiul de pisoi observă prezența stăpânului în încăpere, exaltă pur și simplu de bucurie.

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *