Norocos și prost?! Vezi pățania acestei domnișoare

melbcup

Cineva tocmai a învățat pe propria piele puterea distructivă a rețelelor social-media. Chantelle, o tânără domnișoară din Australia a fost atât de încântată că a câștigat un pariu sportiv la o cursă de cai desfășurată la Cupa Melbourne încât și-a făcut un selfie cu biletul câștigător.

Până aici nimic neobișnuit, am putea spune, numai că tinerei i-a scăpat un amănunt: din poza încărcată pe Facebook se putea identifica foarte ușor întreg codul de bare al biletului câștigător, lucru care avea să o coste scump ulterior.

Din nefericire unul dintre „prietenii” virtuali ai tinerei a copiat codul de bare din poza încărcată de aceasta și a ridicat premiul de 852 $ de la casieria agenției de pariuri sportive. Tare, nu? :))

winning-ticket-melb-cup-628

Mai târziu, aceasta declara printr-o postare încărcată pe aceeași rețea de socializare: „Formei mici de viață care este, evident, prietenul meu pe Facebook și a folosit codul de bare pentru a revendica premiul, vreau să îi transmit că este un nesimțit și mi-a stricat complet ziua”.

Tânăra a declarat că în prezent poliția face cercetări, urmând să identifice cine a revendicat premiul necuvenit.

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

3 Responses

  1. Avatar Vasile apatean says:

    Dupa titlu credeam ca s-a intamplat in Romania … :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *