iPad Pro – vezi prima reclamă comercială realizată de Apple

overview_social

Gigantul tech Apple a lansat prima reclamă comercială pentru cea mai mare tabletă (iPad Pro) din istoria companiei.

Dacă ești fan al efectelor speciale combinate cu galaxii și planete interstelare, atunci vei fi încântat de noua reclamă marca Apple. Spotul publicitar prezintă spectaculos particularitățile celei mai mari planete din sistemul nostru solar: Jupiter (planeta roșie) și „inelele de foc” ale planetei Saturn. Cum nimic nu este lăsat la întâmplare de echipa de marketing de la Apple, multitudinea culorilor din care este compusă galaxia noastră și efectele vizuale spectaculoase fac sublim aluzie la calitatea impecabilă de redare a display-ului tabletei iPad Pro. Nici diagonala de 12.9 inch nu a fost uitată, în spotul publicitar prezentându-se în partea de la final spațiul de lucru mărit, datorită căruia utilizatorul își poate desfășura munca mult mai organizat.

Una peste alta, deși spotul este relativ scurt, oferă un portal vizual excepțional spre o mică parte a galaxiei noastre.

Urmăriți prima reclamă comercială a tabletei iPad Pro mai jos:

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *