Fan Star Wars? Vezi o super colecție de măști

StarWars-casti (5)Războiul stelelor (Star Wars) este un film științifico-fantastic care prezintă spațiul cosmic, conceput de George Lucas. Primul film din serie a fost difuzat în 25 mai 1977 și a devenit rapid un fenomen de cultură populară, răspândit în lumea întreagă, după care au urmat încă două filme, difuzate la distanță de trei ani. La șaisprezece ani după difuzarea ultimului film din trilogie, a fost difuzat primul film dintr-o nouă trilogie a cărei acțiune se petrece înaintea celei dintâi, tot la distanță de trei ani, iar ultimul film a fost difuzat în 19 mai 2005. Din 2008, câștigurile seriei de filme formate din șase părți, Războiul stelelor, au fost totalizate la aproximativ 4.3 miliarde $, făcând-o să fie a treia serie cu cele mai mari încasări din lume, după seria James Bond și Harry Potter.

Designer-ul Blank William din New York (SUA) a pregătit un concept uimitor de măști pentru toți fanii (și nu numai) binecunoscutei serii de filme, Star Wars. Pentru a adăuga un plus de originalitate, designerul a înlocuit forma tradițională a căștilor, imprimând chipul mai multor animale, păstrând în același timp design-ul consacrat seriei Star Wars. Intitulate simbolic „Noua Ordine”, căștile ce reprezintă chipurile unor animale (elefant, rinocer și hipopotam) reproduc până în cele mai mici detalii căștile originale purtate de celebrele personajele Star Wars.

Designerul a declarat că a creat aceste căști deoarece iubește la nebunie seria Star Wars, dar a vrut să creeze ceva original.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *