Aladdin și covorul fermecat – super farsă de Halloween

Aladin-covorul-vermecat-farsa

 

Aladdin și covorul fermecat – super farsă de Halloween

Cu toții am citit sau cel puțin am auzit fascinanta poveste a prințului Aladdin din seria O mie și una de nopți. Pe scurt, Aladdin, un tânăr sărac, este solicitat de un negustor pentru găsirea unei lămpi de ulei ascunse într-o peșteră împreună cu diverse comori. Tânărul explorator observă din întâmplare că lampa deține puteri magice și cu ajutorul acesteia devine un om bogat. Mai târziu se îndrăgostește de Iasmina, fiica unui puternic sultan, pe care o plimbă deasupra oceanului cu un covor fermecat. Într-un final cei doi îndrăgostiți decid să își unească destinele și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

În spiritul poveștii mai sus amintite, doi dintre cei mai în vogă vloggeri de peste ocean (Casey Neistat și Jesse Wellens) au pus la cale o super farsă cu ocazia Halloween-ului. Rezultatul îl vedeți mai jos:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *