Tinder, aplicația care permite utilizatorilor să flirteze online, introduce butonul SuperLike

superlike2Aplicația Tinder a devenit foarte populară în rândul tinerilor deoarece le permite acestora să interacționeze într-un mod puțin mai intim față de rețeaua de socializare Facebook. Practic, printr-o simplă glisare în partea dreaptă a fotografiei (sau acționarea butonului inimă) utilizatorul își exprimă sentimentele pozitive vis a vis de persoanele de sex opus. „Joaca” durează până în momentul în care persoana vizată apreciază la rândul ei fotografia de profil a partenerului virtual, creând astfel o conexiune (match), permițând comunicarea prin intermediul mesajelor.

sursa: Techcrunch

Recent, aplicația care permite utilizatorilor să flirteze online,  a lansat un nou buton de acțiune intitulat SuperLike. Mai exact utilizatorii își pot exprima super-afecțiunea față de persoanele de sex opus, acționând pictograma ce înfățișează o steluță.

Compania care gestionează aplicația a testat noul mod de interacțiune între utilizatori încă de la începutul lunii Septembrie în Australia, iar în urma feedback-ului pozitiv venit din partea utilizatorilor, Tinder a decis să introducă noua opțiune la nivel global.

Conform Tinder, mai multe conversații sunt inițiate între utilizatori, dacă unul dintre aceștia acționează butonul SuperLike. Mai exact 70% dintre utilizatori inițiază o conversație cu partenerul de sex opus în cazul în care este apreciat printr-un SuperLike.

Partea proastă este că utilizatorii care au instalată aplicația gratuită au acces la un singur SuperLike pe zi. Deci, băieți și fete, gestionați bine momentul de aur al flirtului online. :))

 

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *