INCREDIBIL! Folia asta își repară singură zgârieturile

innerexile-instant-self-repair-screen

Te-ai săturat să nu te poți bucura pe deplin de experiența utilizării unui display deosebit, din cauza foliei protectoare zgâriate? Astăzi vă prezint o alternativă smart.

Echipa Innerexile, care a introdus pe piață prima carcasă care elimină zgârieturile, prezintă un nou produs revoluționar: prima folie protectoare care își repară singură zgârieturile.

Tehnologia patentată de compania taiwaneză permite ca folia protectoare să își repare singură zgârieturile subțiri în câteva secunde. Chiar dacă pare greu de crezut la prima vedere, vă veți convinge singuri urmărind videoclipul de mai jos.

 

Secretul care stă în spatele procesului revoluționar sunt micro-capsulele care conțin o substanță asemănătoare adezivului lichid, ce permite umplerea golurilor lăsate de obiectele contondente pe suprafața sticlei protectoare în câteva secunde. Procesul de refacere a stratului protector este atât de rapid încât aproape că nici nu îți dai seama că folia protectoare a fost zgâriată.

Deocamdată compania taiwaneză nu comercializează folii protectoare decât pentru device-urile iPhone 6S și 6S Plus. Folia are doar 0.2 milimetri grosime, iar pe lângă caracteristica self-repaired, mai are integrată o tehnologie interesantă: integrarea unui strat subțire ce îndepărtează urmele de grăsime, deci nu vor exista amprente pe suprafața ecranului.

Așteptăm ca producătorul să lanseze folii compatibile cu mai multe device-uri.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *