Da! Pepsi va lansa în curând propriul smartphone

pepsi1

Se pare că Pepsi, celebra companie care produce băuturi carbogazoase va lansa un smartphone.

Pepsi se pregătește să lanseze pe 20 Octombrie un smartphone, dedicat clasei de mijloc, adică consumatorilor care preferă specificații decente la un preț acceptabil.

Smartphone-ul brand-uit de Pepsi are doar 7.7 milimetri grosime. Display-ul cu rezoluție Full HD (1080p) are 5.5 inch în diagonală, plasând terminalul mai degrabă în categoria phablet-urilor. Puterea de procesare a terminalului este asigurată de un cip Octa-Core produs de Mediatek alături de 2 GB memorie RAM. Smartphone-ul are doar 16 GB capacitate de stocare și o cameră principală de fotografiat de 13 megapixeli. Bateria de 3000 de miliamperi va asigura terminalului o autonomie de aproximativ o zi și jumătate.  Respectând “tradiția” celorlalți producători de smartphone-uri, Pepsi a integrat și un senzor de amprentă, acesta fiind amplasat în partea din spate a carcasei, sub camera principală de fotografiat.

Pepsi-P1

Device-ul P1 va utiliza sistemul de operare Android Lollipop 5.1, însă va avea interfață personalizată Pepsi.  Conform zvonurilor, smartphone-ul P1 va putea fi achiziționat de doritori pentru suma de 205 dolari (aprox 1000 ron).

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

4 Responses

 1. vlad says:

  Au lansat in trecut ceva in parteneriat cu Oppo, acuma vor sa se descurce singuri :)) Oare CocaCola ce face ?!….

 2. alex sever says:

  La ce configuratie are va fi un best buy la 1000 de ron 🙂

 3. Ionel pop says:

  La ce specificatii tehnice ai scris, va fi un telefon interesant

 4. Sebas says:

  arata bine telefonul, iar despre pret numai de bine (dar, daca se va comercializa la noi va mai avea inca 300-400ron adaos).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *