Cel mai tare suporter!

Jiggly-boy (4)

Legendarul suporter al echipei de baschet Minnesota Timberwolves (SUA) revine în tribune după mai bine de 10 ani cu un dans incendiar.

Ce înseamnă să fii suporter dedicat echipei preferate? Să susții trup și suflet echipa, simbolurile și culorile, indiferent de situația (roz sau gri) a clubului, nu?

Unul dintre cei mai legendari suporteri ai echipei de baschet Minnesota Timberwolves revine în atenția publicului după mai bine de zece ani. Jiggly Boy, pe numele său real John Sweeney, a devenit celebru în 2003, după ce la pauza meciului de baschet disputat de echipa preferată a dansat în tribunele stadionului, dezlănțuindu-se în timp ce își rupea tricoul care ascundea „tatuajele” cu inițialele jucătorului preferat, Kevin Garnett (KG), și porecla echipei de baschet „Wolves” (Lupii). În cele din urmă dansul entuziasmant al suporterului a fost întrerupt de forțele de ordine care l-au escortat în afara stadionului, însă în aplauzele întregului stadion.

Jiggly-boy (1)

La mai bine de 10 ani de la memorabilul incident, Jiggly Boy a ținut neapărat să îi ofere o primire cât se poate de călduroasă jucătorului Kevin, proaspăt revenit „acasă”.

Urmăriți videoclipul de mai jos și vă garantez că la final veți zâmbi/râde copios.

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *