Câștigă o invitație la Dreamhack și testează noul set VR HTC Vive

dreamhack

Festivalul de sporturi digitale DreamHack se va desfășura între 29 octombrie – 1 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

HTC, unul dintre participanții de renume la evenimentul găzduit în Cluj-Napoca, va prezenta publicului larg setul pentru realitatea augmentată Vive. HTC Vive îmbină tehnologiile de monitorizare și interacțiune Steam VR cu designul și tehnologiile HTC de renume mondial, stabilind un nou standard în industrie. Sistemul de realitate virtuală a fost conceput de divizia Connected Products Group a HTC și oferă cea mai captivantă experienţă a unei căști VR, cufundând utilizatorii în alte lumi într-o clipă. Prin tehnologia de urmărire la 360 de grade Full Room Scale 360 Degree Solution, utilizatorii se pot ridica, merge prin cameră şi explora spaţiul virtual, iar noile controller-e wireless VR le permit acestora să inspecteze obiectele din orice unghi şi să interacționeze cu mediul înconjurător, integrându-se perfect în realitatea virtuală. Mai mult, HTC Vive dispune de grafică la cel mai înalt nivel de calitate, cu o rată de 90 de cadre pe secundă, latență scăzută și fidelitate audio incredibilă.

HTC-Vive_White

Spune-mi pe adresa concurs@jontech.ro cu cine a făcut HTC parteneriat pentru producerea noului set de realitate augmentată VIVE și mergem împreună la eveniment.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *