Super tare! Schimbă culoarea semaforului printr-un salut cool

walkbump
Te-ai săturat să apeși butonul magic de pe stâlp atunci când aștepți schimbarea culorii la trecerea de pietoni?

Un artist stradal din Los Angeles (SUA) a decis să înveselească puțin pietonii creând proiectul Walkbump, proiect care înlocuiește butonul tradițional amplasat pe stâlp, cu un pumn care te invită la un salut super cool. Având în vedere că băieții folosesc de obicei diferite moduri de a saluta sau de a strânge mâna cuiva (mai „de gașcă”) tânărul artist s-a decis să implementeze salutul cool într-un loc inedit. Dacă tot apeși butonul așteptând schimbarea culorii la semafor, de ce sa nu o faci într-un stil cool?

Inventivitatea tânărului animă așteptarea plictisitoare a pietonilor, oferind o lecție despre cum un lucru simplu îți poate aduce un zâmbet pe buze, deci o stare de bine. Autoritățile din L.A au demarat un proiect mai amplu prin care doresc ca pietonii care așteaptă la semaforul electric să aibă parte de puțină distracție. În acest sens au fost montate o serie de mini-tablete care îi învită pe trecători să joace un joc interactiv (ping-pong).

Urmăriți mai jos proiectul Walkbump:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *