Site-ul Domnule Primar a fost atacat de hackeri

domnule primar

Site-ul Domnule Primar pe care contribuabilii își pot exprima ofurile, nemulțumirile sau părerile la adresa aleșilor locali a fost neutralizat de o echipă de hackeri din Libia. Portalul domnuleprimar.ro a apărut în atenția publicului în urmă cu câțiva ani, atunci când își propunea o discuție transparentă între administrația locală și cetățeni. Practic, persoanele care au întrebări, nelămuriri sau simple nedumeriri referitoare la subiectele legate de orașul în care locuiesc, au posibilitatea de a adresa întrebări administrației locale direct prin intermediul site-ului, obținând un răspuns oficial în maxim 15 zile lucrătoare.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre “pălăriile negre”, doar că cele patru persoane implicate în atacul cibernetic fac parte din gruparea Lebanese Ghosts (fantomele libaneze).

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *