Cât de rezistent este noul iPhone 6S ?

iPhone6-test (1)

Dacă vă mai aduceți aminte, anul trecut la scurt timp după lansarea terminalelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus a apărut nebunia Bendgate. Mai exact, mai mulți utilizatori s-au plâns de rezistența slabă a carcasei de aluminiu a device-urilor high-end produse de Apple. Totul a culminat în momentul în care un utilizator a încărcat pe platforma YouTube un videoclip în care arăta cât de ușor poate fi îndoit un iPhone 6.

Deși inițial reprezentanții Apple au negat existența unor probleme de fabricație, odată cu lansarea noului model iPhone 6 s-a confirmat faptul că Apple a luat în calcul plângerile plus nenumăratele glume apărute pe marginea acestui subiect din partea consumatorilor. Astfel carcasa terminalelor iPhone 6S și iPhone 6S Plus au în componență un nou tip de aluminiu, mult mai rezistent la șocuri.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla cât de rezistent este noul iPhone 6s:

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *