Un vlogger s-a filmat în timp ce călătorea deasupra unui tren aflat în mișcare

vlogger-pe-tren

Pasha Bumchik este un vlogger de doar 18 ani care își filmează cele mai neobișnuite întâmplări din viața de zi cu zi și le postează mai apoi pe platforma YouTube. Cum momentele cele mai inedite și spectaculoase atrag întotdeauna un număr mare de vizualizări (deci și fani), tânărul ucrainean s-a decis să facă un nou clip pe măsură.

Cea mai nouă filmare a vlogger-ului ucrainean a devenit rapid virală, generând sute de mii de vizualizări în doar câteva zile. Pasha a filmat cu o cameră de acțiune momentul în care a reușit să păcălească vigilența personalului de securitate și s-a urcat pe acoperișul unui tren aflat în mișcare. Pentru ca momentul de adrenalină să fie și mai puternic, tânărul s-a deplasat, sărind de pe un vagon pe altul, totul în timp ce trenul se afla în mișcare.

La final, acesta surprinde reacția celorlalți pasageri din vagoane care îl privesc uimiți cum se coboară de pe acoperiș.

Urmăriți filmarea mai jos:

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

6 Responses

  1. alin says:

    Deci se poate si in Ucraina nu doar in India… Are curaj juniorul

  2. marius restu says:

    Chiar daca trenul nu se deplasa cu viteza mare, tot iti trebe curaj sa faci o asemenea nebunie

  3. vlad says:

    Aventura si adrenalina cat esti tanar… dar o putea patii urat la un moment de neatentie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *