Râzi cu lacrimi! Vezi cum se trece testul de inițiere la Taekwondo

Taekwondo

Recent a fost încărcat pe platforma YouTube un filmuleț foarte amuzant cu un băiețel care încearcă să treacă de testul plăcii suspendate la disciplina Taekwondo.

După o scurtă pregătire în care a repetat mișcarea alături de instructor, micuțul a fost îndemnat să treacă la testul propriu zis (tradiționala spargere cu piciorul a plăcii suspendate) pentru a intra în posesia centurii albe.

Mai jos puteți vedea reacțiile fabuloase ale juniorului nerăbdător să treacă testul de inițiere. Pentru cine nu știa deja, Centura Albă (10 Geup) indică faptul că purtătorul nu are cunoștințe despre Taekwondo. Centura albă este dobândită automat de practicant prin participarea la cursuri.

Doar cu piciorul! Lovește aici!

Mișcările haotice ale băiețelului stârnesc amuzament printre colegii de echipă și în în sală. La un moment dat instructorul îi explică băiatului că trebuie să lovească cu un singur picior, în partea centrală a plăcii, însă din dorința de a doborî placa cât mai repede, acesta sare cu ambele picioare, neizbutind să o spargă.

Urmărește întreaga inițiere a băiețelului mai jos:

Dacă ți-a plăcut reacția copilului, distribuie articolul mai departe.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

2 Responses

  1. alex says:

    Ii super comic pustiu’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *