„Aero” va fi noul vârf de gamă de la HTC

DSC_0158

În Iunie, CEO-ul companiei HTC, Cher Wang a promis că în doar patru luni compania taiwaneză va lansa un nou vârf de lance care va concura de la egal la egal cu rivalii de la Apple şi Samsung.

Recent a apărut pe internet o nouă imagine cu următoarea „navă amiral” pe care HTC ar urma să o lanseze în toamnă. Device-ul care are numele de cod Aero seamănă la o primă vedere izbitor de mult cu iPhone 6 la partea din spate, excepție făcând doar poziționarea camerei principale de fotografiat (în partea centrală) şi logo-ul companiei. Chiar dacă pare că HTC a copiat design-ul de la terminalele lansate de Apple (iPhone 6 şi iPhone 6 Plus), trebuie menționat faptul că gigantul din Cupertino i-a copiat în primă fază pe taiwanezi, integrând în carcasa de aluminiu la iPhone 6 “liniile” plastificate prin care se transmite semnalul.

Conform zvonurilor, terminalul pe care HTC îl va lansa va fi echipat cu un ecran de 5.2 inch (având rezoluție quad HD) şi un procesor deca-core. Da! HTC va integra un procesor cu 10 nuclee într-un smartphone. Puterea de calcul va fi asigurată şi de cei 4 GB memorie RAM. Device-ul va avea o autonomie de funcționare îmbunătățită deoarece va fi echipat cu o baterie de 3500 miliamperi.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre următorul vârf de gamă pe care HTC ar urma să îl lanseze.

htc-aero-leak

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *