Fă-ți singur o super hologramă 3D!

Vrei să rupi gura târgului la o petrecere? Vrei să fii apreciat, iar fetele să te privească cu alți ochi? Nu, nu trebuie să te îmbeți criță ca să atragi atenția celor din jur, ci poți în schimb să fii smart!

Recent, un tânăr din Anglia a încărcat pe platforma YouTube un videoclip în care explică cât de simplu poate fi creată de către oricine o hologramă 3D. Nu mai are rost să amintim că efectul vizual obținut este spectaculos. Ai nevoie doar câteva lucruri, pe care cu siguranță le ai aruncate prin sertare.

Ustensile necesare: cutter, liniar, pix, foaie milimetrică, carcasă de CD, bandă adezivă.

Urmărind videoclipul de mai jos, în maxim 30 de minute ar trebui să obțineți proiectorul improvizat, pe care va trebui să îl amplasați în mijlocul telefonului, iar cu ajutorul unui videoclip (pe care îl găsiți pe YouTube) veți obține niște imagini 3D spectaculoase.

 

Încearcă și spune-mi dacă ți-a reușit!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi.

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

8 Responses

 1. Mihaela says:

  Foarte interesant 🙂 Buna poanta cu bautura … :))

 2. Vlad Giurgiu says:

  Gata m-ai convins! Hai ca incerc acuma

 3. Dodo says:

  Tare, dar poate prefer bautura :))

 4. Alin M says:

  Chiar arata bine. Ma apuc de treaba 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *