Urmăreşte reacţia fabuloasă a băiatului care îşi testează smartphone-ul la şocuri

copil-prost-samsung

Majoritatea dintre noi după ce achiziționăm în sfârșit smartphone-ul mult visat, dorim să îl protejăm cât mai bine cu putință pentru a ne bucura o perioadă îndelungată de o experiență premium.

Cum printre accesoriile standard se numără în mod obligatoriu o husă şi o pentru display, pe piață au apărut numeroși producători care promit că produsele lor protejează smartphone-ul chiar şi în cele mai vitrege condiții de utilizare.

Convins de acest fapt, un copil din Rusia şi-a accesorizat smartphone-ul Samsung cu o husă dublă şi o folie temperată, pentru ca device-ul să nu sufere la contactul (inevitabil la un moment dat) cu asfaltul.

Fiind sigur că a achiziționat cele mai bune accesorii pentru protecția device-ului, băiatul a decis să facă un test în camera sa. Acesta şi-a chemat un prieten să îl filmeze, iar rezultatul testului concludent îl puteți vizualiza mai jos:

Doamne ce-am făcut ?!

Reacția băiatului după ce şi-a văzut display-ul smartphone-ului făcut bucăţi este absolut fabuloasă.

Ţineţi minte că şi cele mai bune folii sau huse pentru smartphone-uri nu vă vor feri device-urile de eventuale “traume” dacă sunt supuse la șocuri violente, indiferent de promisiunile producătorilor.

Astfel de teste (sau simple curiozități) nu fac altceva decât să vă reamintească că display-ul smartphone-ului este foarte fragil, iar acesta va ceda în mod categoric la contactul violent cu alte obiecte contondente.

Dacă ţi-a plăcut reacția băiatului, distribuie articolul mai departe! 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

3 Responses

  1. Marin Streja says:

    Daca prostia ar durea… Pacat de telefon :))

  2. Vlad P says:

    Asa ii cand esti vloger … se mai intampla …. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *