Un nou terminal marca HTC va fi lansat în curând

HTC Desire 728 (3)

Conform ultimelor zvonuri, taiwanezii de la HTC se pregătesc să lanseze un nou terminal destinat sectorului mid-range, sector care are tot mai mulți adepți din pricina prețurilor avantajoase și a specificațiilor (în general bune) cu care se mândresc smartphone-urile comercializate de diferiți producători.

Având numele de cod D728w, smartphone-ul produs de HTC aparține binecunoscutei clase Desire, iar acesta cel mai probabil va fi comercializat sub denumirea de HTC Desire 728. Specificațiile tehnice apărute deja pe net ne creionează în mare parte puterea de procesare a terminalului.

HTC Desire 728 – Specificații tehnice

Device-ul este echipat cu un display IPS generos de 5.5 inch, având o rezoluție HD de 720 pixeli. Puterea de procesare este asigurată de un procesor octa-core Mediatek tactat la 1.3 GHz și de 2 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare a terminalului este de 16 GB, însă utilizatorul va putea opta și pentru un card microSD cu capacitate de până la 128 GB. HTC Desire 728 are două camere de fotografiat: principală de 13 megapixeli și secundară de 5 megapixeli. Smartphone-ul va utiliza sistemul de operare produs de Google (Android Lollipop 5.1) cu interfață personalizată HTC Sense Desire UI.

HTC Desire 728- all

Device-ul cântărește doar 150 de grame și va fi disponibil în șase culori: Negru, Auriu, Alb, Portocaliu, Gri și Roșu.

Deocamdată nu se cunosc date despre lansarea oficială a terminalului și nici prețul la care acesta va fi comercializat.

sursa foto

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

4 Responses

  1. Vlad P says:

    Incet incet, HTC schimba design-ul telefoanelor. De apreciat!

  2. Mihai Sever says:

    Aspect oki, specificatii medii … deci scot un telefon nou doar ca sa fie scos..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *