WOW! Samsung a lansat cel mai subțire telefon produs vreodată

Samsung-Galaxy-A8

Coreenii de la Samsung au prezentat publicului larg cel mai subțire (și probabil cel mai frumos) telefon din lume – Galaxy A8.

Device-ul cu ecran uriaș are doar 5,9 milimetri grosime, iar carcasa laterală este fabricată complet din aluminiu. Samsung a eliminat spațiul inutil din partea frontală, mărind ecranul (5.7 inch), “ușurând” totodată device-ul de 18 grame.

Telefonul arată într-adevăr excepțional, având linii curate și un design premium. Cum era de așteptat la o asemenea grosime, camera principală nu se încadrează în design-ul general, ieșind puțin în exterior. Samsung a pus slot-urile pentru cartelele SIM (da!, smartphone-ul este dual-sim) în partea stânga jos, pentru a eficientiza cât mai bine posibil spațiul interior.

Samsung Galaxy A8 – Specificații tehnice

Cel mai nou smartphone din portofoliul celor de la Samsung este echipat cu un display Super Amoled de 5.7 inch, având rezoluție FULL HD (1080 x 1920). Puterea de procesare a terminalului este asigurată de un chip octa-core și de 2 GB memorie RAM. Camera principală are 16 megapixeli, în timp ce camera secundară (mai potrivită pentru selfie) are 5 megapixeli. Device-ul mai are integrat senzorul de amprentă și o baterie de 3050 miliamperi, care promite să îmbunătățească considerabil autonomia smartphone-ului.

Device-ul este disponibil pentru pre-comandă deocamdată doar în China, la prețul de 560 $.

 

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

6 Responses

  1. Vlad P says:

    Putin cam mare ( nu stiu daca il ti bine in mana) insa chiar arata foarte elegant

  2. Sorin Mihalache says:

    Da este un telefon frumos, insa cu NU cu specificatii de top…

  3. Alexandra Sorescu says:

    la asa dimensiuni cred ca este mai degraba phablet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *