Vezi aici transformarea incredibilă a cartierului Palmitas din Mexic

germencrew7

Organizația de tineret German Crew a transformat locuințele situate pe deal din cartierul Palmitas (Mexic) într-o veritabilă pictură murală. Tinerii și-au unit forțele cu guvernul Mexican pentru a realiza proiectul care cuprinde peste 20 de mii de metri pătrați de pereți, pictând nu mai puțin de 209 locuințe. La baza proiectului ambițios stau culorile vii, vibrante care privite de la depărtare oferă o imagine cu adevărat impresionantă.

În plus, datorită proiectului întreprins de tineri, întregul cartier a “suferit” o transformare socială. Datorită numărului mare de locuințe implicate în proiect și a volumului uriaș de muncă, voluntarii au oferit locuri de muncă plătite localnicilor care au vrut să dea o mână de ajutor. 452 de familii au avut de beneficiat în urma realizării picturii exterioare a întregului cartier. Comunitatea locală s-a mobilizat exemplar, implicându-se în mod direct în realizarea picturii excepționale.

Membrii grupului German Crew au amenajat și ateliere unde au întreprins alături de localnici diferite workshop-uri. De asemenea, localnicii au fost consultați cu privire la culorile care urmau să fie aplicate pe pereții locuințelor.

Rezultatul îl puteți vedea mai jos:

 

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

2 Responses

  1. Avatar Vlad P says:

    Cu putin interes si iubire fata de semeni se poate face multe, nu ?

  2. Avatar Alin M says:

    Da arata bine. Uriasa munca depusa de voluntari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *