Holograma 3D. Super farsă cu fetița-fantomă!

PrankVsPrank este un canal de pe platforma YouTube, înființat la începutul anului 2007 care îi are ca protagoniști principali pe Jesse M Welens și pe prietena sa, Jena. Tinerii încarcă periodic diverse clipuri amuzante în care prezintă farsele pe care și le fac între ei. Cuplul prezintă pregătirea farsei, precum și reacția savuroasă pe care o are persoana păcălită. Clipurile video încărcate au deja peste 1.22 miliarde de vizualizări, iar canalul are peste 8 milioane de abonați.

În ultimul clip, Jesse își păcălește prietena în stil mare. Tânărul a achiziționat un proiector și o pânză “invizibilă” pe care proiectează cu ajutorul unui laptop o hologramă 3D super înfricoșătoare, care înfățișează chipul unei fetițe-fantomă. Pentru ca experiența să fie cât mai autentică, Jesse a adăugat în încăpere și o coloană sonoră care te introduce în atmosfera înfiorătoare.

Vedeți mai jos reacția fetei:

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

4 Responses

  1. Rares Silva says:

    Am ras de numa :)) prea tare!

  2. Alexandra Sorescu says:

    Ala prieten :))) nu ii normal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *