Fanii Samsung vor fi încântați! Au apărut primele imagini cu Galaxy S6 Edge+

samsung-galaxy-s6-edge-plus-leak

 

Site-ul german All About Samsung a postat recent o fotografie cu viitorul phablet pe care Samsung îl va lansa. Aparent Samsung Galaxy S6 Edge+ are dimensiuni aproximativ egale cu Galaxy Note 4 (foto stânga), doar că display-ul de 5.7 inch este curbat în stilul caracteristic Edge.

Germanii nu au oferit mai multe detalii tehnice despre viitorul vârf de gamă din portofoliul celor de la Samsung, limitându-se la a scrie că Galaxy S6 Edge+ va avea 32 GB capacitate de stocare, 3 GB memorie RAM și două camere de fotografiat: principală (16 megapixeli) și secundară (5 megapixeli). Cel mai probabil însă, puterea de procesare va fi asigurată de procesorul octa-core (Exynos 7420) fabricat în propria curte de coreeni. La o primă vedere nu sunt diferențe sesizabile între Galaxy S6 Edge+ și S6 Edge, exceptând dimensiunea ecranului. În partea frontală regăsim același senzor de amprentă, senzor de proximitate și camera secundară de fotografiat.

galaxy-s6-edge-plus1-401x716.0

Noul smartphone Galaxy S6 Edge+ este așteptat să își facă apariția în mod oficial alături de următorul phablet (Note 5) pe care Samsung îl va lansa pe 12 August. Samsung face o mișcare deșteaptă lansând cu o lună mai devreme doi contracandidați direcți ai iPhone-ului 6 Plus S despre care se zvonește că ar fi următorul phablet pregătit de Apple.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *