Cum trebuie să celebrezi primii 100.000 de km

kilometri

Numerele de orice tip au reprezentat întotdeauna în istoria umanității un aspect important.

Prin folosirea diferitelor cifre, încă din vechime evreii au căutat să descifreze voința divinității. Norocul ori ghinionul a fost mai mereu asociat cu o cifră sau un număr, motivând oamenii să ia sau să nu ia o decizie importantă în funcție de semnificația numerelor.

Numerele celebre sunt cunoscute ca semne misterioase, adesea confundate sau interpretate ca numerele care posedă atribuții mistice. Merită amintite doar câteva dintre numerele celebre care au influențat şi influențează în continuare lumea întreagă, precum şi percepția generală legată de anumite evenimente.

1 – constituie numărul Divinității: există un singur Dumnezeu

5 – cele cinci cărți ale lui Moise

7- o săptămână este compusă din șapte zile

10 – cele zece porunci

Ce ne facem însă când ajungem la 100.000 ?

Cum numărul o sută de mii reprezintă ceva special în lumea şoferilor, datorită faptului că s-au parcurs cu un autoturism un număr semnificativ de kilometri, doi cetăţeni mândri de autoturismul lor au dorit să marcheze cum se cuvine atingerea acestui prag impresionant.

Aveţi mai jos filmarea amuzantă cu cei doi şoferi care sărbătoresc atingerea pragului de 100.000:

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

2 Responses

  1. Rares Silva says:

    Asta inseamna sa fi mafiot :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *