Ce se întâmplă dacă furi motocicleta de la persoana nepotrivită

Având în vedere că suntem în plin sezon moto, apar tot mai multe cazuri nefericite în care sunt semnalate furturile de motociclete și scutere de prin garajele și parcările proprietarilor de drept.

Pe internet a fost încărcat un videoclip în care utilizatorul prezintă pe scurt povestea hoțului de motociclete prins la timp. Tânărul a reușit să îl urmărească pe hoț, chiar după ce acesta a încălecat pe motocicleta furată, iar când l-a ajuns din urmă, l-a dezechilibrat pe făptaș aplicându-i o talpă direct pe “codița” motocicletei furate. Bineînțeles că hoțul s-a dezechilibrat instant și a făcut contact cu asfaltul în cel mai dur mod posibil. Odată imobilizat hoțul, tânărul a apelat la organele competente care și-au făcut treaba arestându-l pe nesimțit. Păcat că încheierea urmăririi a fost pecetluită de avarierea motocicletei furate, dar hey! mai bine cu motocicletă puțin șifonată decât fără!

Sperăm ca hoțul din imagini să-și fi învățat lecția și că nu va mai apela la astfel de metode necivilizate.

Aveți videoclipul mai jos:

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *