Aplicația asta îți arată cine te-a șters de pe Facebook

Facebook-logo-on-iPhone-5SRecent a apărut o nouă aplicație care te informează dacă cineva te-a eliminat din lista de prieteni virtuali de pe rețeaua de socializare Facebook. 

Intitulată Who Deleted Me from Facebook (cine m-a șters de pe FB), aplicația creează o listă cu toți prietenii pe care îi ai în listă la momentul instalării, urmărind în timp cine te-a șters de pe Facebook. Din păcate aplicația nu oferă informații despre persoanele care te-au eliminat din lista de prieteni anterior instalării.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare în magazinele virtuale AppStore (Apple) și Google Play (Android) precum și ca extensie pentru browser-ul Chrome (deci da, se poate instala și pe calculator). Aplicația creează o listă cu persoanele care te-au eliminat din lista de prieteni și te atenționează printr-o notificare de fiecare dată când cineva se “desparte” de tine pe Facebook.

Who Deleted Me from Facebook

Pasionaților le reamintim că mai există o modalitate „manuală” prin care pot verifica dacă cineva i-a eliminat din lista de prieteni virtuali. Facebook pune la dispoziția utilizatorilor toate informațiile despre contul personal în format html. Utilizatorii trebuie să descarce fișierul intitulat friends.html (care conține datele despre prietenii virtuali). Fișierul trebuie descărcat de două ori (în perioade diferite), deoarece este nevoie de compararea datelor, rezultând astfel numărul de prieteni care au dispărut.

Dacă ți-a fost util acest articol, distribuie-l și prietenilor tăi!

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

4 Responses

  1. Avatar Marin Streja says:

    Gaata! am instalat merge 😀

  2. Avatar Alex Presecan says:

    Parca aplicatia asta a mai fost prin 2009 dar a disparut la un moment dat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *