Nubia Z9 este smartphone-ul la care visezi de atâta timp

nubia-z9-

Cine a spus că design-ul smartphone-urilor a atins deja nivelul maxim de perfecțiune s-a înșelat amarnic!

Zvonurile privitoare la un telefon “fără margini” au început să apară pe la începutul lui 2014, dar cine ar fi crezut că la nici un an distanță, un producător va fi în stare să lanseze un smartphone “SF”? Doamnelor și domnilor vă prezint smartphone-ul Z9:

Device-ul produs de Nubia se remarcă clar față de competitorii direcți la un aspect foarte important: ecranul. Display-ul îți dă impresia că smartphone-ul efectiv nu are margini.

Z9 este bijuteria cu care chinezii de la Nubia speră să dea lovitura pe piața terminalelor high end. Smartphone-ul “fără margini” este echipat cu un display IPS Full HD de 5.2 inch. Display-ul și carcasa spate sunt susținute de un cadru metalic, conturat perfect pe marginile aproape inexistente. Puterea de procesare a terminalului este asigurată de procesorul cu opt nuclee de la Qualcomm (Snapdragon 801) și de 3 sau 4 GB memorie RAM (în funcție de preferințe și buget, desigur). Camera principală este de 13 megapixeli și folosește senzorul produs de Sony (IMX234 Exmor). Smartphone-ul Z9 are conectivitate 4G, Bluetooth și WiFi dual band. Bateria nu este detașabilă, iar cei 2900 de miliamperi vor asigura energie pentru aproximativ 2 zile de utilizare normală.

Device-ul va fi disponibil în trei culori: alb, negru și auriu. Spre finele lui august doritorii vor putea achiziționa terminalul direct de pe site-ul oficial al producătorului, pentru sume cuprinse între 564 și 725 de dolari (prețul diferă în funcție de capacitatea de stocare și opțiunea pentru senzorul de amprentă).

Mai jos aveți videoclipul de prezentare al bijuteriei Nubia Z9:

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi.

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

5 Responses

  1. Avatar Sebi Varga says:

    wow, chiar arata foarte bine!

  2. Avatar Rares Silva says:

    Parca tot as lua un iPhone de 700 de dolari, sau Galaxy S6….

  3. Avatar Marin Streja says:

    Chinezii astea isi fac de cap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *