Vezi cum reacționează o fetiță de 4 ani în timpul primelor acrobații cu avionul

Lea-aerobatic-plane-ride

 

Chiar dacă încă de la vârsta de doi ani Lea și-a însoțit tatăl, Raphael Langumier (pilot profesionist), în mai multe plimbări cu avionul personal în apropierea proprietății, în timpul zborului de agrement aceștia au avut o regulă strictă: fără acrobații în aer.

Însă, micuța în vârstă de doar patru ani și-a rugat recent tatăl să o plimbe cu avionul personal, dar de această dată a avut o dorință puțin mai specială: acrobații în aer. Înainte de a-și urca fetița în avion, Raphael a pregătit-o la sol, simulând mișcări asemănătoare cu cele pe care urma să le execute în aer.

“Tati, vreau să fiu cu capul în jos din nou”

După ce tatăl a executat prima manevră acrobatică în aer, “răsturnând” avionul, fetița a avut o replică savuroasă, spunând-i tatălui că mai vrea puțină adrenalină.

Urmăriți mai jos reacția fetiței din timpul zborului:

Dacă ți-a plăcut viralul, distribuie-l și prietenilor tăi!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *