Emoționant! Povestea vieții prezentată de Toyota

Toyota-story

Producătorul japonez de autoturisme, Toyota, a încărcat recent pe YouTube un videoclip emoționant intitulat Traiectoria vieții privită din două perspective.

Povestioara este dedicată părințiilor și copiilor din întreaga lume. Toyota prezintă povestea unei familii japoneze tradiționale, marcând evenimentele majore din viață: nașterea, prima zi de școală, prietenii, facultatea, mutarea de acasă și primul copil/nepot. Acțiunea este prezentată din două perspective: ochii tatălui protector și ochii fetei inocente, care crește, se maturizează și se așează la casa ei.

Japonezii sugerează în videoclip o paralelă între siguranța și protecția pe care un tată o va oferii necondiționat propriului copil și autoturismele Toyota care fac același lucru pentru clienții care le utilizează.

Urmăriți întreaga poveste emoționantă mai jos:

Dacă ți-a plăcut povestea, distribuie-o și prietenilor tăi.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *